3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Hørselsvern

Hørselsvern

Hørselen vår har ingen naturlige forsvar mot støy. Dersom det under arbeid eller fritid - overdrevent og pågående støynivå skader hørselen sakte og kan føre til døvhet, økt pulsfrekvens, hodepine og andre negative bivirkninger, som sterkt påvirker livskvaliteten. 3M tilbyr et bredt spekter av produkter, fra enkle ørepropper til høy-tech øreklokker. Ideell og komfortabel beskyttelse for gjør-det-selv-prosjekter, for eksempel tekning, boring, plenklipping, eller under konserter. Bruk et hørselsvern - for hørselens skyld!


Ørepropper for engangsbruk

Bilde Bruk Art. nr. støyisolering emballasje
Hørselsvern Laget av mykt Polyuretanskum for økt komfort. Den koniske utformingen gir god og behagelig tilpasning til de fleste øreganger. 1100C høy
37 dB (SNR)
5 par

Gjenbrukbare ørepropper

Bilde Bruk Art. nr. støyisolering emballasje
Hørselsvern Perfekt og sikker passform. De gjenbrukbare øreproppene leveres med fleksibel snor og en praktisk oppbevaringsboks. 1271C medium
25 dB (SNR)
1 par

Øreplugger med bøyle

Bilde Bruk Art. nr. støyisolering emballasje
Hørselsvern Benyttes spesielt ved kortere tids støyeksponering og hvis man går ofte inn og ut av støyfylte områder. Bøylens konstruksjon gir et jevnt, lavt press mot hodet. Pluggene er runde og stikker ikke inn i øregangen, noe som gir bedre hygiene og ingen irritasjon. 1310C medium
26 dB (SNR)
1 del

Øreklokker

Bilde Bruk Art. nr. støyisolering emballasje
Hørselsvern Peltor H4A
Lette, universelle øreklokker. Ideell for lengre perioders bruk i de fleste støyutsatte miljøer.
Peltor H4A medium
24 dB (SNR)
1 del
Hørselsvern Peltor Optime I øreklokker
Fleksibel lett beskyttelse som enkelt kan kombineres med annet personlig verneutstyr. Tetningsringene er en kombinasjon av væske og skum, for høyeste komfort. Ideell til beskyttelse mot støy som maskiner og plenklipping.
Peltor Optime I
H510A
medium
27 dB (SNR)
1 del
Hørselsvern Peltor Optime II Øreklokker
Utviklet for sterkt støyforurensede miljøer. Demper også svært lave frekvenser. Tetningsringene er en kombinasjon av væske og skum, for høyeste komfort. Sammenleggbar hodebøyle muliggjør oppbevaring i lomme eller veske.
Peltor Optime II
H520F
høy
31 dB (SNR)
1 del