3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Vernehjelm

Vernehjelm

En vernehjelm beskytter ikke bare mot fallende gjenstander, men også mot UV-lys, varme og væsker av mange slag som kan være farlige.

3M Peltor hjelm med UV-indikator

Bruk Art. nr.
Vernehjelm Denne hjelmen har følgende egenskaper:
  • En UV-indikator viser når hjelmen har mistet beskyttelse på grunn av for mye UV-stråling. Når UV-indikatoren blir hvit, betyr det at hjelmen har blitt utsatt for høyeste godkjente UV-stråling og må byttes ut.
  • Optimal luftsirkulasjon sikres med lufteventiler på toppen av hjelmen.
  • Enkel tilpassing for perfekt passform.
  • Tilbehørsspor for eksempel for hørselsvern, hodetelefoner eller visir.
G3000