3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Luftrensere


Luftrensere

Kraftig luftrensing og lavt støynivå er noen av fordelene du vil finne i produktlinjen av Filtrete™ luftrensere. Moderne design i kombinasjon med Filtrete™ filtreringsteknologi setter ny standard for rensing av inne-luften. Filtrete Luftrensere fra 3M er utviklet for rom som daglig er i bruk. Den unike filter teknologien bidrar til rensing av store mengder luft.

Luftfiltre Luftfiltre Luftfiltre for økt luftkvalitet både i hjemmet og på kontoret.
Dehumidifiers Avfuktetere Selges ikke i Norge.