3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Luftfiltre

Luftfiltre

Filtrete™ luftfiltre absorberer inntil 99,9 prosent av partikler fra luften, for eksempel støv, pollen, muggsporer, dyrehår eller sigarettrøyk. Dette øker luftkvaliteten i hjemmet betydelig, spesielt for allergikere.

  Egenskaper Art. nr.
Luftfiltre Filtrering av opp til 96 % av mange partikler over 0,3 mikron størrelse. Enkel å bruke og passer for mindre soverom, som for eksempel på barnerom. FAP00-RS
Luftfiltre Filtrering av opp til 99,9 % av mange partikler over 0,3 mikron størrelse. Enkel å bruke. Den mindre modellen er egnet for mellomstore rom, slik som soverom. FAP02-RS
  Den større modellen er egnet for store rom, slik som stuer. FAP04-RS
Luftfiltre Passende filtre FAPF00

FAPF02
FAPF04