3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M Avfukter

3M Avfukter (selges ikke i Norge)

Høy fuktighet fører allerede etter kort tid ikke bare til vond, muggen lukt, men også til skader på møbler, mugg og jordslagsflekker på vegger, tapet og tekstiler. 3Ms avfukter regulerer fukten med et svært aktivt granulat. Dette granulatet trekker ut nok fuktighet ut av luften til å oppnå optimale fuktighetsnivåer på om lag 50%. Fuktigheten som trekkes ut samles opp i en blå, støtsikker beholder.

Avfukter

3Ms avfukter er ikke-giftig, virker luktfritt, er ren, trygg og er ikke elektrisk. Den er liten og lett å håndtere, slik at den kan brukes i ulike rom. Den er også enkel og ren å fylle, siden granulat er forpakket i en fleece-pose.

Egenskaper Art. nr. Vekt
3M Avfukter Avfukter, 1 sett med 1 refill-pose 2210 350g
Pakke à 1 sett med refill 2220 350g
3M Avfukter Pakke à 3 sett med refill 2222 3 x 350g