3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Tape og lim


Tape og lim

Tape og lim er 3Ms kjernekompetanse. Montering, maskering eller reparasjoner – for hver av oppgavene har 3M et kvalitetsprodukt som passer: Permanente eller avtagbare monteringsprodukter, maskeringstape, reparasjonstape eller limprodukter som passer til dine prosjekter.

Maskeringstape Maskeringstape Maskeringstape for maskering av de fleste overflater, som tre, glass, metall eller mur.
Permanente monteringstaper Permanente monteringstaper Dobbeltsidig monteringstape for permanent montering av diverse materialer.
Andre taper Andre taper Taper for en rekke bruksområder innendørs eller utendørs.
Beskyttelsesprodukter Beskyttelsesprodukter Selvklebende gummiknotter og filtputer for beskyttelse av møbler og interiør.
Lim Lim Lim for festing av diverse materialer.