3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Dekorprodukter for reklame og kommunikasjon


Vårt brede utvalg av dekorprodukter får fram ditt budskap på kjøretøy, bygninger (vinduer, gulv) og fortau.

Scotchprint® Graphics

Bak Scotchprint® Graphics ligger bransjens mest omfattende garanti og service system. Scotchprint® Graphics materiale benyttes til å  skape grafikk i store formater, med maksimal effekt.

Annonsering på offentlig transport

Spre ditt budskap på busser, tog, drosjer, flyplasser, togstasjoner og andre transportknutepunkter, eller der du ser en mulighet med Scotchprint® Graphics. I vår store bredde med grafiske folier finnes alternativer for både utendørs og innendørs bruk. Produktene gir en rekke muligheter til å vise ditt budskap på en attraktiv måte der folk ferdes.

Grafikk på fortau og gulv
Grafikk på fortau og gulv

Se hvor du går! Utnytt gulv og fortau. Våre grafiske folier gir deg muligheten til å vise ditt budskap på en utradisjonell måte. Utnytt muligheten til sesongreklame eller kampanjer der folk går, innendørs eller utendørs.

Grafikk på kjøretøy
Grafikk på kjøretøy

For de fleste vil et budskap på store kjøretøy ha større effekt enn på en stor plakat langs veien. Bruk våre folier som motstår vær, graffiti og  trafikkslitasje og få flere kilometer ut av reklamekronene.

Grafikk på fbygg og vinduer
Grafikk på bygg og vinduer

Bruk vårt store utvalg i Scotchprint® Graphics folier for vinduer til å bygge image og fremføre budskap på en slagferdig og kostnadseffektiv måte, daglig.

Dekorprodukter for reklame og kommunikasjon