3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Digital Signage Software og Digital Display Systems


Som en kraftfull, dynamisk og effektiv måte å nå deres målgrupper på, tilbyr 3M gjennom dette konseptet unike muligheter til å utdanne og informere deres kunder, bygge varemerker og positivt påvirke deres salg og inntjening.

3M Digital Signage software for administrasjon av kommunikasjonsbudskap har bidratt til å aktivisere slike nettverk siden 1989, hos kunder i 23 land i bransjer som varehandel, finansnæringen, underholdning, spill og transport.

3M Vikuiti bakprojeksjonsskjermer har den mest avanserte teknologi som er tilgjengelig på området og finnes i formater som gjør dem til et svært godt alternativ til både plasma og LCD skjermer.
Les mer om bruk av 
3M Digital Signage software .

3MDS Network Edition Software

Dette er løsningen for både innholdsadministrasjon og visningsplanlegging, som gjør det mulig å styre ett multimediabudskap fra hvor-som-helst i verden. Dere kan lett lage og tidsfastsette spillelister fra alle standardiserte mulimediafiler, fra alle typer internettilkoblede PC’er, gjennom 3Ms sikrede web-baserte administrasjonsportal. Vår Network Edition software bruker internett og 3M-baserte servere for å drive ett nettverk, slik at det ikke er noen kostbare servere eller satellittforbindelser som dere må installere og vedlikeholde.

3MDS Solo Edition Software

Dette er lavkost- og enkel å bruke-versjonen, laget for bruk på ett sted/av en PC. Med sin brukerløsning, vil man være klar til bruk på kort tid. Last inn softwaren på en Windows tilpasset PC, koble til den aktuelle skjermløsningen, koble til internett og dere er klare til å vise det ønskede budskapet til deres målgrupper.

3MDS Advanced Network Management Software
3MDS Advanced Network Management Software

Forsikre dere om at infrastrukturen til deres digitale nettverk alltid virker ved bruk av 3Ms avanserte og fjernstyrte administrasjonsverktøy for alle størrelser av nettverk. Se kontinuerlig status for alle PC’er i nettverket, diagnoser alle hardvare, softvare eller nettverksproblemer fjernstyrt, og løs raskt problemene uten å sende en tekniker til stedet.

Dette inkluderer fjernstyrt setting av maskinen, fjernstyrt kontroll, automatisert teksthåndtering og e-post varsling.

3MDS Optional Server Software for Network Edition

Dette er løsningen for organisasjoner som ønsker å bruke 3MDS Network Edition software for innholdsadministrasjon, men med bruk av egen server for innholdsadministrasjonen eller oppbevaring av innholdsbiblioteket.

Vikuiti™ bakprojeksjonsfilm

Benytt et hvilket som helst vindus- eller glass skille som en kommunikasjonsskjerm ved å bruke Vikuiti bakprojeksjonsfilm og en3M projektor.

Ideell for annonsering og promotering av budskap i både varehandel og offentlig kommunikasjon. Din vindusskjerm kan bli formet til nesten alle typer fasonger og kan bli en visuell oppmerksomhetsvekker i hvilken som helst gate, butikksenter eller annet lokale.
Budskapet som vises kan styres ved hjelp av 3M Digital Signage Software.
Skjermene er også tilgjengelig i faste (TV) formater.

Digital Signage
Nyttige linker