3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Elektronikkproduksjon


Materialer, komponenter og løsninger som er tilpasset  kravene til en god kvalitet i en elektronikkproduksjon.

Lysherdende lim
Lysherdende lim

Vi har utviklet en ny serie lim som herdes på sekunder ved hjelp av UV lys eller vanlig lys. 3Ms akrylbaserte lysherdende limtyper har et bredt anvendelsesområde innen elektronikkindustrien. For eksempel kan det brukes til å feste komponenter og ledninger på trykte kretskort, innkapsling og forsegling og til liming av linser.

Termisk ledende tape
Termisk ledende tape

Vi har kombinert vårt beste akryllim med ledende keramiske partikler for å utvikle et meget holdbart og brukervennlig termisk kontaktmateriale. Denne termisk ledende tapen er ideell i mange kjøle- og varmeapplikasjoner. Den er lett å bruke enten i rull eller utstanset form.

Varmeherdende limfilmer
Varmeherdende limfilmer

Vi tilbyr et utvalg av trelags sammenføyningsfilmer, som på sekunder, fester til forskjellige plastmaterialer og metaller. Filmen innholder ikke løsemidler, den kan stanses ut i presise former og størrelser, og den er lett å applisere både manuelt og automatisk.

For mer informasjon, besøk vår Bonding Solutions website (US, English).

Elektrisk ledende tape i XYZ aksene

Bruk vår ledende tape med trykkfølsomt lim direkte på metalliske overflater. Den kan leveres utstanset eller på rull.

Z-akse limfilmer

Vår varmeherdende limfilm gir deg lav elektrisk motstand og en høy stabilitet. For å møte dine spesielle behov til konnektering har vi et utvalg filmer som er tilpasset ”fine pitch” polyamid, eller til fleksible polyester kretskort.

Elektronikkproduksjon