3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Poleringsfilm for fiberoptikk


Vårt store utvalg i poleringsfilmer forbedrer den optiske egenskapen til dine konnektorer og hjelper deg å redusere kostnader for terminering og tid brukt til testing. Vi kan anbefale filmer med tilpassede mineraler og finhetsgrader både for singel mode og multi mode fiber. De kan benyttes både til manuell- og maskinell polering og der hvor det er behov for å forme gjennomføringshylsen.

Poleringsfilmen er tilgjengelig i følgende formater:

  • Ark, disker og ruller
  • Uten lim, LPSA (liten klebeeffekt) og PSA (sterk klebevne)
  • Standard eller stor tetthet (diamant)
  • ”Metal-bond” konstruksjon (diamant)
Poleringsfilm for fiberoptikk