3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Kabel- og rørlokalisering


3M Dynatel™ kabel- /rør-/ jordfeil- og markørsøkere danner sammen med de elektroniske markørene et komplett system for gjenfinning av infrastruktur som er nedgravd i bakken. Dette er presisjonsinstrumenter som hjelper til med å ivareta og overvåke kostbare og viktige eiendeler. 

Dynatel test og måleutstyr
Kabel- og rørlokalisering

Med 3M Dynatel™ produkter kan kabel- og rørtrassèer finnes og følges på en enkel måte. Dybden  som objektene ligger på, indikeres på displayet. Nedgravde markører kan både programmeres og gjenfinnes ved hjelp av søkere som innehar denne funksjonen. Søkerne kan også tilkobles GPS mottakere som gir en enda enklere kartlegging av nedgravd infrastruktur. 
For mer informasjon gå inn på www.3M.com/dynatel. Her finnes produktinformasjon og brukerinformasjon. Fra denne siden kan også oppdatert programvare lastes ned uten kostnader.
Les også mer om Dynatel i den norske brosjyren Dynatel (pdf)

Les også mer om Dynatel i den norske brosjyren Dynatel (pdf)
 

Test og måleutstyr