3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Kabel- og rørlokalisering


3M Dynatel™ kabel- /rør-/ jordfeil- og markørsøkere danner sammen med de elektroniske markørene et komplett system for gjenfinning av infrastruktur som er nedgravd i bakken. Dette er presisjonsinstrumenter som hjelper til med å ivareta og overvåke kostbare og viktige eiendeler. 

Dynatel test og måleutstyr
Kabel- og rørlokalisering

Med 3M Dynatel™ produkter kan kabel- og rørtrassèer finnes og følges på en enkel måte. Dybden  som objektene ligger på, indikeres på displayet. Nedgravde markører kan både programmeres og gjenfinnes ved hjelp av søkere som innehar denne funksjonen. Søkerne kan også tilkobles GPS mottakere som gir en enda enklere kartlegging av nedgravd infrastruktur. 
For mer informasjon gå inn på www.3M.com/dynatel. Her finnes produktinformasjon og brukerinformasjon. Fra denne siden kan også oppdatert programvare lastes ned uten kostnader.
Les også mer om Dynatel i den norske brosjyren Dynatel (pdf)

Les også mer om Dynatel i den norske brosjyren Dynatel (pdf)
 

Test og måleutstyr