3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for Aksess Nettverk


Til teleoperatører leverer vi et bredt spekter av produkter, systemer og tjenester som inkluderer skjøtebokser og konnektorer, skjøter, modulære kabinetter og strukturert kabling for kobber, fiberoptiske nettverk og trådløse media.

Konnektorer

For både kobber og fiber løsninger har vi en bred linje av konnektorer som består av 3M™ Scotchlok™ konnektorer, 3M™ Crimplok™ mekanisk krymp konnektor og 3M™ Fibrlok™ mekanisk skjøt

Skjøting av kobber

Godkjent og gjennom utstrakt bruk hos ledende teleoperatører kan vi med våre high-density Cat 5e IDC STG og 3M™ MS2™ Skjøte Moduler tilby pålitelig og effektiv multi-pars skjøting.

Skjøtebokser

Et stort utvalg av skjøtebokser til fiber og kobber for luftkabel-, kanalbabel- anlegg og for direkte nedgraving er tilgjengelig.

Modulære kabinetter

IP sertifiserte utendørskabinett, både for kobber og fiber kan med sitt modulære design tilpasses i en mengde opsjoner også med tanke på utvidelser av nettet.

Diagnoseic test og lokaliserings instrumenter

3M Dynatel™ test og Måleinstrumenter tilbyr alt fra loop diagnostisering rutiner, feil lokalisering og transmisjons testing til kombinasjon av test/terminerings mulighet.

Nettverksløsninger for Aksess nettverk