3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for Aksess Nettverk


Til teleoperatører leverer vi et bredt spekter av produkter, systemer og tjenester som inkluderer skjøtebokser og konnektorer, skjøter, modulære kabinetter og strukturert kabling for kobber, fiberoptiske nettverk og trådløse media.

Konnektorer

For både kobber og fiber løsninger har vi en bred linje av konnektorer som består av 3M™ Scotchlok™ konnektorer, 3M™ Crimplok™ mekanisk krymp konnektor og 3M™ Fibrlok™ mekanisk skjøt

Skjøting av kobber

Godkjent og gjennom utstrakt bruk hos ledende teleoperatører kan vi med våre high-density Cat 5e IDC STG og 3M™ MS2™ Skjøte Moduler tilby pålitelig og effektiv multi-pars skjøting.

Skjøtebokser

Et stort utvalg av skjøtebokser til fiber og kobber for luftkabel-, kanalbabel- anlegg og for direkte nedgraving er tilgjengelig.

Modulære kabinetter

IP sertifiserte utendørskabinett, både for kobber og fiber kan med sitt modulære design tilpasses i en mengde opsjoner også med tanke på utvidelser av nettet.

Diagnoseic test og lokaliserings instrumenter

3M Dynatel™ test og Måleinstrumenter tilbyr alt fra loop diagnostisering rutiner, feil lokalisering og transmisjons testing til kombinasjon av test/terminerings mulighet.

Nettverksløsninger for Aksess nettverk