3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map


Båtpleie


3M Marineprodukter gjør vedlikeholdet av båten enkelt og sørger for at båten holder seg ”ship-shape” og ser ny ut lenger.

Sliping, rubbing og polering

Når skader skal utbedres og kravet til finishen er stort kan 3M tilby en produktserie med slipeprodukter og tilbehør. Vi leverer bakplater, holdere og dispensere til poleringspader, samt rubbing. 3Ms kvalitets-produkter hjelper deg med jobben fra start til slutt.

Lim og tetningsmasse
Lim og tetningsmasse

Velg mellom en rekke lim og tetningsmasser som er utviklet for å tåle det tøffe maritime miljøet.

Maskeringsfilm
Maskeringsfilm, papir og tape

For å oppnå et perfekt lakkresultat velg maskeringsprodukter fra vårt brede assortement.

Thinsulate™ lydisolering

Ønsker du å ferdes på sjøen uten å forstyrre omgivelsene eller miljøet om bord? 3M har utviklet Thinsulate™ lydisolerende materiale. Dette gir meget høy lydabsorpsjon samtidig som det er tynt, fleksibelt, lett i vekt og enkelt å installere. Produktet er også vannavstøtende slik at faren for mugg, jordslag og rust på tilstøtende materialer er minimal.

Polering og voks
Polering og voks

Enten du legger på en beskyttelsesvoks på skroget, beskytter vinylsetene eller fjerner gammel oksidering fra fribordet kan du føle deg trygg på at 3M marineprodukter hjelper deg til å oppnå et profesjonelt resultat.

Renseprodukter
Renseprodukter

Ved å bruke 3M renseprodukter får båten tilbake til sin opprinnelige glans.

Verneprodukter
Verneprodukter

Vi vil hjelpe deg til å velge riktig 3M maske eller filter slik at du kan gjøre jobben og samtidig ha det komfortabelt og være beskyttet.

Elektriske produkter
Elektriske produkter

3M tilbyr et bredt utvalg av elektriske produkter som strips, kaldkrympeskjøter, taper og endeavslutninger.

Båtpleie
Nyttige linker