3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rengjøring og vedlikehold


3M har alt du trenger for å rengjøre, beskytte og vedlikeholde personlige eiendeler i ditt hjem.

Flekkfjerner

Få selv de mest hardføre flekkene til å forsvinne med en av våre flekkfjernere. Våre produkter laget for daglig bruk når det gjelder fjerning av flekker og søl.

Scotch-Brite™ gulvpads, børster og vedlikeholdsprodukter dekker en rekke behov for behandling og rengjøring av gulv. Den virkelige kostnaden for gulvpleie er ikke hva du betaler for gulvpads og børster, men hva de gjør for deg i form av produktivitet og høy kvalitet. Med 3Ms produkter er du garantert lavere totalkostnader.

Scotch-Brite mikrofiberklut
Scotch-Brite™ mikrofiberklut

Den spesielle strukturen i produktet absorberer og fjerner mer skitt, støv, fett og fuktighet – alt i en håndvending. Kluten kan brukes tørr, våt eller fuktig og brukes med eller uten rengjøringsmiddel. Den tåler tøymykner og blekemiddel. Kluten er myk og elastisk og er snillere mot hendene. Kluten er tilgjengelig i fem farger, som sikrer god hygiene.

Rengjøring og vedlikehold
Nyttige linker