3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rengjøring og vedlikehold


3M har alt du trenger for å rengjøre, beskytte og vedlikeholde personlige eiendeler i ditt hjem.

Flekkfjerner

Få selv de mest hardføre flekkene til å forsvinne med en av våre flekkfjernere. Våre produkter laget for daglig bruk når det gjelder fjerning av flekker og søl.

Scotch-Brite™ gulvpads, børster og vedlikeholdsprodukter dekker en rekke behov for behandling og rengjøring av gulv. Den virkelige kostnaden for gulvpleie er ikke hva du betaler for gulvpads og børster, men hva de gjør for deg i form av produktivitet og høy kvalitet. Med 3Ms produkter er du garantert lavere totalkostnader.

Scotch-Brite mikrofiberklut
Scotch-Brite™ mikrofiberklut

Den spesielle strukturen i produktet absorberer og fjerner mer skitt, støv, fett og fuktighet – alt i en håndvending. Kluten kan brukes tørr, våt eller fuktig og brukes med eller uten rengjøringsmiddel. Den tåler tøymykner og blekemiddel. Kluten er myk og elastisk og er snillere mot hendene. Kluten er tilgjengelig i fem farger, som sikrer god hygiene.

Rengjøring og vedlikehold
Nyttige linker