3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Filtrete™ luftrensere


Filtrete luftrensere er en effektiv løsning for bedre luftkvalitet. Den unike filterteknologien bidrar til rensing av store mengder luft. Filtrete luftrensere gir bedre luftsirkulasjon og har større kapasitet til filtrering av allergifremkallende partikler som pollen, husstøv etc enn tradisjonelle luftrensere.

Filtrete luftrensere fra 3M er utviklet for rom som daglig er i bruk. Moderne design og den stillegående funksjonen gjør produktet ideellt for soverom og oppholdsrom.
Les mer om Filtrete luftrensere på www.filtrete.no

3M Filtrete Ultra Clean Room Air Purifiers
Filtrete™ Ultra Clean luftrensere
Filtrete Ultra Clean luftrensere har et spesielt utviklet filter som effektivt samler opp 99,9 % av luftbårne allergifremkallende partikler. Modellene er effektive mot pollen, husstøv, støv fra husdyr, bakterier, partikler som kan inneholde lukt, partikler som kan inneholde virus og røyk. Ultra Clean luftrensere er tilgjengelige i to modeller. FAP-02 har en anbefalt romstørrelse på 14m², FAP-03 har en anbefalt romstørrelse på 34m².

3M Filtrete Ultra Slim Air Purifiers
Filtrete™ Ultra Slim luftrenser

Filtrete Ultra Slim luftrenser er designet av Pininfarina, og kombinerer et moderne design med 98 % effektiv filtrering av luftbårne partikler. Denne modellen inkluderer unike egenskaper som programmerbar timer, automatisk sensor for luftkvalitet og et innebygd nattlys. Modell FAP-04 har en anbefalt romstørrelse på 16m².

Filtrete luftrensere får du kjøpt hos ledende jern- og byggevareforretninger.

Filtrete Air Filtration for the Home from 3M UK & Ireland
Nyttige linker