3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Scotch-Brite™ gulvpads


Scotch-Brite™ gulvpads dekker en rekke behov for behandling og rengjøring av gulv.

Skuring av harde gulv

Merker og smuss bør fjernes før du polerer gulvet og for å holde ubehandlede gulv rene og pene. Scotch-Brite™ gulvpads for skuring er beregnet for effektiv og rutinemessig vedlikehold av både polishbelagte og ubehandlede gulv.

Krystallisering av marmorgulv

3M har utviklet et unikt system for behandling av marmorgulv som ikke krever spesialiserte fagfolk. Systemet forenkler krystalliseringen og du sprarer tid og penger. Resultatet blir en hard holdbar glans og en sklisikker overflate.

Renovering av tregulv

3M Scotchmesh™ slipenetting brukes til sliping og renovering av tregulv før de lakkes eller beskyttes på annen måte.

Scotch-Brite™ gulvpads