3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Førstehjelp - Nexcare™


3M Nexcare er utviklet for å ha et bredt produktspekter som inkluderer pustende plastre og taper, både for våt/fuktig og tørr hud.

Nexcare gasbind, taper og kompresser
Nexcare gasbind, taper og kompresser

3Ms selvklebende bandasjer har alle et hudvennlig acrylat limstoff, og en sårpute som ikke fester i såret. De selvklebende kompressene fås i to varianter – Enten med en vanntett og transparent sårfilm eller med en elastisk og fløyelsmyk fikseringsfilm.

Nexcare kulde og varmepakninger

Nexcare ColdHot er kombinerte varme- og kuldepakninger for naturlig og medikament fri smertelindring. Produktene inneholder en myk gele som er spesialutviklet for å holde lenger på varmen. Alle produktene kan varmes enkelt, raskt og uten bruk av vann i mikrobølge ovn, noen kan i tillegg varmes i kokende vann. Produktene kjøles ned i fryser eller kjøleskap.

Førstehjelp - Nexcare™
Nyttige linker