3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Førstehjelp - Nexcare™


3M Nexcare er utviklet for å ha et bredt produktspekter som inkluderer pustende plastre og taper, både for våt/fuktig og tørr hud.

Nexcare gasbind, taper og kompresser
Nexcare gasbind, taper og kompresser

3Ms selvklebende bandasjer har alle et hudvennlig acrylat limstoff, og en sårpute som ikke fester i såret. De selvklebende kompressene fås i to varianter – Enten med en vanntett og transparent sårfilm eller med en elastisk og fløyelsmyk fikseringsfilm.

Nexcare kulde og varmepakninger

Nexcare ColdHot er kombinerte varme- og kuldepakninger for naturlig og medikament fri smertelindring. Produktene inneholder en myk gele som er spesialutviklet for å holde lenger på varmen. Alle produktene kan varmes enkelt, raskt og uten bruk av vann i mikrobølge ovn, noen kan i tillegg varmes i kokende vann. Produktene kjøles ned i fryser eller kjøleskap.

Førstehjelp - Nexcare™
Nyttige linker