3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Slipeprodukter


Velg fra det omfattende sortimentet av slipeprodukter for å få en jevn og profesjonell finish.

Slipeprodukter for maskin
Slipeprodukter for maskin

For større områder å slipe kan det være riktig å bruke en slipemaskin. Våre 5” sliperondeller for eksentersliper er både effektive og slitesterke. Rust- og malingstripper for drill, sliper effektivt og gir en fin overflate.

Slipekloss
Slipekloss

Ønsker du å slipe uten å slipe fingrene? For mest mulig konfortabel og effektiv sliping; brett slipepapiret på en 3M gummi slipekloss.

Syntetisk stålull
Syntetisk stålull

Bruk vår syntetiske stålull, rens den og bruk den om igjen. Den vil ikke rust eller splintre. 3M syntetisk stålull kan brukes sammen med malingfjerner, på tre og på metall.

Rust- og malingfjerner
Rust- og malingfjerner

Ønsker du å fjerne gammel maling eller rust? Prøv våre rust- og malingstripper rondeller. De fjerner maling og rust uten at de tettes eller blir overopphetet, og de vil ikke ruste eller splintre. Fest rondellen til drillen og du håndterer kurver og profiler på en rask og effeltiv måte.

SandBlaster slipesvamper
SandBlaster™ slipesvamper

Med våre SandBlaster™ slipesvamper og slipepads, vil du slipe tre ganger mer enn med ordinære slipesvamper på den samme tiden. Kan brukes igjen og igjen, våt eller tørr, på tre, maling, plast, gips eller sparkel. Våre slipesvamper er fleksible og holdbare. Vi har den rette slipesvampen til de ulike stepp i en slipeprosess.

Scotch-Brite håndpads

Våre 3M Scotch-Brite™ håndpads renser raskere og varer lengre enn andre håndpads.

Slipeark
Slipeark

Vi tilbyr forskjellige korninger på dette førsteklasses slipepapiret som hjelper deg til å slipe på maling eller tre.

Velg fra et brett utvalg med spraylim til en rekke ulike bruksområder.

Slipeprodukter
Nyttige linker