3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Spraylim


Velg fra et brett utvalg med spraylim til en rekke ulike bruksområder.

  • Display Mount – et spraylim for permanent montering og festing av 3D-modeller, tyngre materialer, bestrøket papir, plakater og messeutsyr.
  • 3M Photo Mount – sterk klebeevne som gir øyeblikkelig og permanet feste. Brukes til fotografier, arkivering, illustrasjoner, avtrykk og kart.
  • 3M Spray Mount – et montasjelim som gir øyeblikkelig feste, men som let kan reposisjoneres. Brukes til skisser, bilder, plakater og lette materialer.
  • 3M Re Mount – et lett lim som gir et midlertidig feste og tillater gjenntatte reposisjoneringer. Brukes til plakater, fotomontasjer, midlertidige utstillinger og skisser.
Spraylim