Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold null

Tape, lim og kroker


3M monteringstaper, lim og spesialtaper er produkter som hjelper deg til ditt arbeid, prosjekt og hobby. Hold deg til de originale 3M og Scotch® merkevarene.

Command™ selvklebende kroker

En enkel måte å organisere hverdagen. 3M Command™ selvklebende kroker fester sikkert og kan enkelt fjernes. Enkel å bruke, våre selvklebende kroker fester enkelt på veggen. Krokene kan brukes om igjen, med de ekstra tapestripsene som følger med. Eller bruk våre lettmonterte tapestrips på dine egne kroker og oppheng. Fest tapestripsen på beksiden, fest den til veggen, og etter 1 time kan du henge opp jakken din!

Command Poster Strips
Command™ Poster Strips

Enkle å feste og fjerne igjen kan du med Command™ Poster Strips. En enkel måte å feste plakater og bilder på forskjellige overflater. Ønsker du en forandring ? Enkelt, bare trekk i fliken med pil på fjern den enkelt fra veggen. Plakaten løsner uten merker, skade eller limrester.

Scotch® monteringsprodukter

Lei av stygge hull etter skruer og spiker ? Våre kraftige selvklebende monteringstaper er perfekte til å feste speilfliser, bilder og mye annet til en rekke ulike overflater, innendørs og utendørs. Bare rens overflaten med isopropanol eller aceton, kutt til ønsket lengde på tapen og press objektet jevnt til overflaten.

Tape, lim og kroker