3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Produkter for olje- og gassindustrien


Produkter og løsninger for olje- og gassindustrien innen vern, sikkerhet, industri, produksjon, brannsikring, lettvekt glassbobler, overflatebehandling, elektro, elektronikk og kontor.

Glassbobler
Benyttes som tilsetningsstoff til sement, boreslam og ellers for å redusere vekt. Glassboblene har også en isolerende effekt og benyttes i forbindelse med isolasjon av rør.
Les mer 3M Glassbobler (Engelsk).

3M Novec 1230, Fire Protection Fluid
3M Novec 1230, brannslokningsmiddel, er et alternativ i Halon 1211 og 1301 slokkesystemer.  Tidligere halonerstatninger viste seg å forbli i atmosfæren i lang tid. 3M Novec 1230 forsvinner i løpet av noen få dager.
Les mer om 3M Novec 1230, Fire Protection Fluid (Engelsk).

Filtrering
3M er ledende innen filtrering med sin egen filtreringsteknologi. Utvalget ble betydelig utvidet da 3M gjorde oppkjøp av selskapet Cuno, som har produkter innen filtrering av væske, vann, og luft.
Les mer om 3M Filtrering (Engelsk).

Korrosjonsbeskyttende produkter
3M Scotchkote, korrosjonsbeskyttende produkter benyttes til  beskyttelse av stålrør og metall innen olje, gass og landbaserte anlegg.
Les mer om 3Ms korrosjonsbeskyttende produkter (Engelsk).

Slipeteknologi
En komplett produktlinje av sliperuller, sliperondeller, slipebånd, slipeark og mikro-slip som hjelper deg til økt kvalitet og reduserte produksjonskostnader, samtidig som det ivaretar de strengest sikkerhetstiltak.
Les mer om 3Ms slipeprodukter her: www.3m.com/no/slip

Industritape og lim
Basert på nye løsninger, har vi utviklet produkter som dekker industriens ulike behov innenfor sammenføyning, emballering og maskering.
Les mer om 3Ms industritape og limprodukter her: www.3m.com/no/tape-lim

Vern og sikkerhet
Personlig verneutstyr for åndedrettsvern, øye, øre og absorbenter for søl av kjemikalier. Produktløsninger for beskyttelse og sikring av bygg mot innbrudd, hærverk, solvarme osv.
Les mer om 3Ms verneprodukter her: www.3m.com/no/verneprodukter

 

Oljerigg