3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Filtreringsprodukter


Cuno™ filtreringsprodukter for rensing av væske dekker filtreringsbehovet i en rekke ulike teknologier og markeder. For mer informasjon om Cuno produkter besøk vår Cuno Filtration webside. (US, Engelsk)

 

   
3M Cuno Commerial and Resitential Water Filtration

Cuno™ vannfiltrering for industri og hjem
3M Cuno Filter tilbyr et bredt utvalg av filtere til rensing av vann og til behandling av vann som benyttes i food-service markedet. Filtrene benyttes i kaffeautomater, ismaskiner og vannkjølere.

Tilgjengelig er også filtere for vannbehandling i hjemmet. Filtrene monteres på kraner under kjøkkenbenken eller direkte på vanninntaket til huset.

3M Cuno Filtration and Purification Products

Cuno filterprodukter til rensing innen Farmasøytisk, Biofaramsøytisk og Kosemetikk industrien
3M Cuno Filter produkter tilbyr et bredt spekter av klassifiserte produkter for fjerning av små partikler og forurensninger, reduksjon av biologiske materialer og til sterilisering av en mengde væsker som f.eks. fiskeolje, sprit og medisinske væsker.

Filterproduktene inkluderer ZetaPlus  filtere til de høyeste klassifiserte behov, ZetaCarbon filtere for   fjerning av misfarging i væsker og BioAssure polyethersulphone (PES) filter til sterilisering. BioAssure filterere er supplert med et utvalg av polypropylene og glassfiber forfiltere.

Alle filtere og kapsler er tilgjengelige i flere formater.

 

Fluid Processing – Filtere til prosessindustrien
3M CUNO's Fluid Processing tilbyr løsninger til filtrering og separering  ved mange bruksområder i prosess og produksjonsindustrien. Cuno har filtreringsløsninger som dekker ditt behov. For behandling av vann, separering av fargepigmenter eller for å fjerne forurensninger fra f. eks. naturgass.

 

Filtreringsprodukter
Nyttige linker

 

Utilities

Kontakt 3MKontakt 3M