3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Food & Beverage


Innovative løsninger for kvalitetsikring av mat og drikke innen produksjon, transport og lagring. Våre løsninger gir deg økt produktsikkerhet, prosess-effektivitet, produksjons-fleksibilitet og merkevarebygging.

Mikrobiologi

Les mer om hvordan vi kan ta vare på dine produkter på veien til dine kunder innenfor områder som:

Temperaturovervåkning
Avansert og rimelig temperaturlogger for dokumentasjon av temperatur-avvik.

Rengjøring og vedlikehold
Effektive løsninger innen inngangspartimatter, avlastning- og sklisikringsprodukter, samt produkter til profesjonelt renhold og gulvbehandling.

Industritape og lim
Basert på nye løsninger, har vi utviklet produkter som dekker ulike behov innenfor sammenføyning, emballering og maskering.

Vern og sikkerhet
Produktløsninger for beskyttelse og sikring av bygg mot innbrudd, hærverk, solvarme, osv. Personlig verneutstyr for åndedrettsvern, øye, øre og absorbenter for søl av kjemikalier.

Filtreringsprodukter
Cuno® og Filtrete™ er to globale merkenavn innen design, produksjon og markedsføring av produkter til filtrering av luft og væske.
Les mer om 3M Cuno (English).

Merkvarebygging
Dekorprodukter for reklame og kommunikasjon på kjøretøy, bygninger, fortau og emballasjetape med firmalogo.
Les mer på Food & Beverage (US)

Matsikkerhet

3M er en anerkjent og pålitelig leder innen matmikrobiologi. Vi designer, produserer og markedsfører en full linje med test- og overvåkningsprodukter for produkt- og hygienekontroll. Våre produkter hjelper mat- og drikkevareprodusenter, forhandlere og servicenæringer å hanskes med mikrobiell risiko og økt matvarekvalitet.

3M Petrifilm™
Vår største produktlinje, 3M Petrifilm™, er små, flate, plater som er klar til bruk og som gjør at mat- og drikkevareprodusenter enkelt og effektivt kan gjennomføre mikrobiell kontroll på stedet. Platene består av en film med næring og agar, klar til inokulasjon. 3M Petrifilm kan brukes til å teste råmaterialer, produkter i foredlingsprosessen, ferdige matvarer og de hygieniske forhold på produksjonsstedet. Petrifilm er godkjent brukt til både produkt- og hygienekontroll av alle de store valideringsorganisasjonene, som f.eks. NordVal og AOAC, og har mer enn 200 valideringer og godkjennelser over hele verden.

3M Petrifilm™ selges gjennom vår forhandler Food Diagnostics AS.

Les mer på vår Microbiology site (UK, English).

Food Safety