3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for olje og gassindustrien


Fokus – 3M jobber tett med kundene for å identifiserere problemområder innen undersøkelse, produksjon, transport og raffinering. Videre fokuseres utvikling av riktige løsninger i stedet for å selge ”hyllevarer”. 3M teamet består av spesialister fra forskjellige områder innen olje- og gassindustrien.

Innovasjon - 3M er kjent for å være et av verdens mest innovative selskaper. Innen olje- og gassindustrien presenteres spesialprodukter- og kjemikalier som gjør det mulig å jobbe på enda større dyp, effektivisere bore- og brønnhullsprosessene med fokus på miljø. Dette blir underbygget av 3Ms totale ressurser innen forskning og utvikling som ligger i verdensklasse.Exploration and Production

Hjelpe olje og gass-selskapene å adressere utfordringene og forbedre bore- og brønnhullproseesene, som de står overfor i dag, forlenge levetiden på aktivitetene og ivarete miljøaspektet.

Worker Safety and Efficiency

3Ms produkter som bidrar til trygge og mer produktive arbeidsforhold både på land og offshore, fra avanserte kommunikasjonsløsninger til å sikre glatte underlag.

Oil and Gas Solutions
Nyttige linker