3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for olje og gassindustrien


Fokus – 3M jobber tett med kundene for å identifiserere problemområder innen undersøkelse, produksjon, transport og raffinering. Videre fokuseres utvikling av riktige løsninger i stedet for å selge ”hyllevarer”. 3M teamet består av spesialister fra forskjellige områder innen olje- og gassindustrien.

Innovasjon - 3M er kjent for å være et av verdens mest innovative selskaper. Innen olje- og gassindustrien presenteres spesialprodukter- og kjemikalier som gjør det mulig å jobbe på enda større dyp, effektivisere bore- og brønnhullsprosessene med fokus på miljø. Dette blir underbygget av 3Ms totale ressurser innen forskning og utvikling som ligger i verdensklasse.Exploration and Production

Hjelpe olje og gass-selskapene å adressere utfordringene og forbedre bore- og brønnhullproseesene, som de står overfor i dag, forlenge levetiden på aktivitetene og ivarete miljøaspektet.

Worker Safety and Efficiency

3Ms produkter som bidrar til trygge og mer produktive arbeidsforhold både på land og offshore, fra avanserte kommunikasjonsløsninger til å sikre glatte underlag.

Oil and Gas Solutions
Nyttige linker