Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold null

Løsninger for olje og gassindustrien


Fokus – 3M jobber tett med kundene for å identifiserere problemområder innen undersøkelse, produksjon, transport og raffinering. Videre fokuseres utvikling av riktige løsninger i stedet for å selge ”hyllevarer”. 3M teamet består av spesialister fra forskjellige områder innen olje- og gassindustrien.

Innovasjon - 3M er kjent for å være et av verdens mest innovative selskaper. Innen olje- og gassindustrien presenteres spesialprodukter- og kjemikalier som gjør det mulig å jobbe på enda større dyp, effektivisere bore- og brønnhullsprosessene med fokus på miljø. Dette blir underbygget av 3Ms totale ressurser innen forskning og utvikling som ligger i verdensklasse.Exploration and Production

Hjelpe olje og gass-selskapene å adressere utfordringene og forbedre bore- og brønnhullproseesene, som de står overfor i dag, forlenge levetiden på aktivitetene og ivarete miljøaspektet.

Worker Safety and Efficiency

3Ms produkter som bidrar til trygge og mer produktive arbeidsforhold både på land og offshore, fra avanserte kommunikasjonsløsninger til å sikre glatte underlag.

Oil and Gas Solutions
Nyttige linker