3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Vern og sikkerhet


Produktene skal ivareta sikkerheten, samtidig skal de øke effektiviteten både offshore og onshore, inkludert skader og fall i glatte områder, brannbeskyttelse og helseskader.

 

Rense opp kjemikalier og oljesøl

3M’s absorbenter består av en rekke formater med meget høy absorbsjonevne. Absorbentene er effektive og samler opp olje, kjemikalier eller andre industrielle materialer.

Clean Up Chemical and Oil Spills More Easily

Arbeidstøy som synes

Scotchlite™ Reflective Materials   gir utmerket refleks under alle forhold, selv ved veldig dårlig lys. De er også motstandsdyktige mot flammer og varme, og er lette å behagelige å ha på.

Make Your Workforce More Visible

Verneprodukter

Velg fra et stort utvalg av åndedrettsvern for alle miljøer, inkludert vedlikeholdsfri friskluftmaske som kan brukes gjentatte ganger.

3M har et stort utvalg av produkter til beskyttelse av syn og hørsel. Våre øreklokker beskytter mot vanlig støy kombinert med høye, skarpe lyder, de er enkle og behagelig i bruk.

Våre vernebriller omfatter en rekke av varianter av høykvalitet, stilige og komfortable vernebriller som beskytter mot partikler og væskesprut.

Protect Your Workers Ears, Eyes and Breathing

Sklisikring av glatte underlag og avlastning

Safety-Walk™ Antislip Surfaces reduserer risiko for fall på glatte gulv, i trapper og utsatte områder. Utvalget av avlastningmatter dekker de fleste behov.

Reduces Slips, Trips and Falls

Brannsikring

Novec™ 1230 Fire Protection Fluid er neste generasjon av halon-erstatning med lav akutt giftighet selv ved store konsentrasjoner.

Interam Mats er varmeabsorberende matter til å legge rundt elementer som skal sikres mot brann. Produktet er testet i forskjellige brannklasser og benyttes på kabelbroer, kanaler og bokser.

Både Novec 1230 og Interam er ideelle på steder med begrenset plass.
Protect Against Fire

Kommunikasjonsløsninger

3M Digital Wall Display gjør det mulig å ha toveis presentasjoner og kreative møter når deltagerne sitter på hvert sitt sted. Raskt og effektivt verktøy som passer i alle miljøer.
Improves Remote Communications