3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Vern og sikkerhet


Produktene skal ivareta sikkerheten, samtidig skal de øke effektiviteten både offshore og onshore, inkludert skader og fall i glatte områder, brannbeskyttelse og helseskader.

 

Rense opp kjemikalier og oljesøl

3M’s absorbenter består av en rekke formater med meget høy absorbsjonevne. Absorbentene er effektive og samler opp olje, kjemikalier eller andre industrielle materialer.

Clean Up Chemical and Oil Spills More Easily

Arbeidstøy som synes

Scotchlite™ Reflective Materials   gir utmerket refleks under alle forhold, selv ved veldig dårlig lys. De er også motstandsdyktige mot flammer og varme, og er lette å behagelige å ha på.

Make Your Workforce More Visible

Verneprodukter

Velg fra et stort utvalg av åndedrettsvern for alle miljøer, inkludert vedlikeholdsfri friskluftmaske som kan brukes gjentatte ganger.

3M har et stort utvalg av produkter til beskyttelse av syn og hørsel. Våre øreklokker beskytter mot vanlig støy kombinert med høye, skarpe lyder, de er enkle og behagelig i bruk.

Våre vernebriller omfatter en rekke av varianter av høykvalitet, stilige og komfortable vernebriller som beskytter mot partikler og væskesprut.

Protect Your Workers Ears, Eyes and Breathing

Sklisikring av glatte underlag og avlastning

Safety-Walk™ Antislip Surfaces reduserer risiko for fall på glatte gulv, i trapper og utsatte områder. Utvalget av avlastningmatter dekker de fleste behov.

Reduces Slips, Trips and Falls

Brannsikring

Novec™ 1230 Fire Protection Fluid er neste generasjon av halon-erstatning med lav akutt giftighet selv ved store konsentrasjoner.

Interam Mats er varmeabsorberende matter til å legge rundt elementer som skal sikres mot brann. Produktet er testet i forskjellige brannklasser og benyttes på kabelbroer, kanaler og bokser.

Både Novec 1230 og Interam er ideelle på steder med begrenset plass.
Protect Against Fire

Kommunikasjonsløsninger

3M Digital Wall Display gjør det mulig å ha toveis presentasjoner og kreative møter når deltagerne sitter på hvert sitt sted. Raskt og effektivt verktøy som passer i alle miljøer.
Improves Remote Communications