3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Slipebånd


Vi har utviklet våre slipebånd med lerret eller papirrygg med forskjellige bruksområder i minne. De er de mest effektive produktene som er tilgjengelige for sliping, bearbeiding, sluttfinish og avgrading.

Vi har et slipebånd som dekker ditt behov, uansett bruksområde.

Våre forskjellige slipebånd inneholder ulike slipemineraler som f. eks.:

  • 3M Cubitron™ slipekorn – et kjeramisk slipemineral som beholder skarpheten, har lang levetid og som er mer effektivt enn tradisjonelle slipemineraler.
  • Kjølemiddel – øker levetiden og gir stor avvirkning på alle metaller.
  • 3M Xodust™ Støvkontroll/ antistatisk – reduserer “fylling” av slipebånd med papirrygg,øker levetiden på båndet.
Slipebånd