3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Sliperondeller


Om du har behov for en fiberrondell til generelt bruk eller en fiberrondell til et spesielt bruksområde, har vi løsningen.

  • 3M 501C – rondell med aluminium zirconium slipemineral som egner seg til alle metaller.
  • 3M 785C – fiberrondell som består av en blanding av  3M™ Cubitron™  og aluminium oxide slipemineraler. Fiberrondellen er belagt med kjølemiddel som øker levetiden. Spesielt god egnet til rustfritt stål.
  • 3M 985C – Fiberrondell med Cubitron slipemineraler og belagt med kjølemiddel. Brukes på rustfritt stål, høy materialavvirkning.
  • 3M 983C – Fiberrondell med Cubitron slipemineraler. Egner seg til karbonstål og bløtt stål.
Sliperondeller