3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Slipeark


Vi fører ark både med papir og lerretsrygg. Ideelt for håndsliping.

Mange varianter er tilgjengelig:

  • 3M 734 Wetordry™ Ark – effektivt, vannfast papirark egnet for maling, lakk andre belegg.
  • 3M 301D Ark – fleksibel lerret som egner seg til generelle bruksområder, fortrinnsvis på metall. Levereres I fine korninger for en bedre finish.
  • 3M 618 Ark – Slipeark med silisiumkarbid slipemineraler belagt med 3M™ Fre-Cut™ belegg som hindrer at arket ”fyller” seg og som øker levetiden. Ideelt for håndsliping til finish av lakk, tre og plast.
Slipeark