3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Industritape og lim


Basert på nye løsninger, har vi utviklet produkter som dekker industriens ulike behov innenfor sammenføyning, emballering og maskering.
Les mer om 3Ms tape- og limprodukter www.3m.no/tape

Lim og tetning
Lim og tetning

Utvalget omfatter en rekke ulike teknologier for høy styrke og krevende bruksområder, og kan lime mange forskjellige materialer.

Dobbeltklebende tape
Dobbeltklebende tape

3M dobbeltklebende taper, en hel rekke produkter for ulike typer bruksområder. Taper som er raske og renslige å bruke, har høy limstyrke, finnes i mange tykkelser og farger og kan utstanses.

Bumpon underlagsknotter
Bumpon underlagsknotter

3M Bumpon™ selvklebende underlagsknotter som beskytter mot glidning, absorberer støy, og fester til de fleste materialer. Knottene finnes i en rekke farger, former og størrelser, og kan stanses ut til ønsket dimensjon.

Festesystemer
Festesystemer

3M festesystemer erstatter mekaniske festemetoder, gir penere design, er sterkt og pålitelig, finnes i selvklebende eller sy på utgave.

Emballeringsprodukter
Emballeringsprodukter

Vi har en rekke taper,dispensere og kartongforseglingsutsyr som dekker alle dine behov innen emballasje. For å sikre deg høyest mulig kvalitet, produserer vi vår egen tape med best mulig klebestoff.

Maskeringstape
Maskeringstape

Maskeringstaper blir hver dag brukt i industrien til en rekke ulike formål. 3Ms maskeringstaper kan brukes til alt fra vanlig maskering ved maling til høytemperatur maskering.

Industritape og lim