3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Ergonomiske produkter til arbeidsplassen


3M har en serie med kontorprodukter og tilbehør som gjør arbeidsplassen både mer behagelig og effektiv.

Skjermfilter

Enten du er opptatt av datasikkerhet, gjenskinn fra skjermen eller er redd for å ødelegge LCD skjermen din, har vi et skjermfilter som tilfredstiller dine behov.

Dokumentholder
Dokumentholdere
Dokumentholderen har mange justeringsmuligheter, og gir plass til opptil 50 ark. Kan skyves til siden når den ikke er i bruk. Sørger for å plassere dokumentene – liggende eller stående – i riktig ergonomisk arbeidsstilling.
Fothviler
Fothvilere
Støtte til føttene er viktig for å gi en riktig arbeidsstilling for hele kroppen. Den reduserer belastninger og ubehag for ben, rygg og nakke. Fothvileren står stødig på gulvet, og er belagt med antisklimateriale slik at føttene ikke sklir.
Håndleddstøtter med gelé
Håndleddstøttene inneholder en gelé som gir behagelig støtte for håndleddet, og gir en riktig arbeidsstilling for underarm, håndledd og arm. Putetrekkene er behagelige mot huden. Du kan velge mellom løsninger til tastatur og mus.
Monitorstativ
Monitorstativ
Riktig plassering av skjermen gir en mer riktig og behagelig arbeidsstilling. Vår stabile og solide løsning tåler opptil 36 kg. vekt. Leveres med 2 praktiske skuffer til rekvisita. Ekstra skuffer kan kjøpes separat.
Ergonomiske arbeidslamper
Lampene har et filter som reduserer gjenskinn fra blanke gjenstander på pulten med opptil 80%.
Dette gir en mer behagelig arbeidsplass. Lampene leveres med energibesparende lyspære, en fleksibel arm gjør at du kan plassere lyset der du trenger det!
Musematte
Precise™ overflate på musematter
En unik overflate på musematten gir meget rask og presis styring av musen. Musematten ligger stødig på bordet. Finnes i forskjellige farger. Den er meget tynn, og får plass mellom tastatur og skjerm når lokket på bærbar PC lukkes igjen.
Tastaturskuffer
Denne løsningen hjelper deg å holde orden på pulten. Den passer de fleste tastaturer, og leveres med stor museflate med 3M™ Precise™ musematte, håndleddstøtte og skuff til rekvisita. Bordversjonen tåler opptil 36 kg. vekt.
Lamineringssystem
Lamineringssystem

3M Lamineringssystem lar deg raskt, lett og sikkert beskytte dine viktige dokumenter. Perfekt til menyer, tidstabeller, visittkort og andre viktige dokumenter på arbeidsplassen eller hjemme. Systemet bruker ikke varme, trenger ikke strøm og kan håndtere dokumenter som er 21 cm brede og 30 cm lange.

Ergonomiske produkter til arbeidsplassen