3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Møter og presentasjoner


Møter og presentasjoner blir mer produktive og profesjonelle ved bruk av riktig møteromsutstyr. 3M Digitale projektorer er produkter som gjør ditt møterom mer proffesjonelt og effektivt.
Les mer om 3Ms møteromsutstyr på www.3m.com/meetings (US).

3M MPro150 Lommeprojektor

3M Mikroprojektor – Små mobile projektorer for store presentasjoner. 3M Mikroprojektorer består også av modellene MP410, MP220, MP180, MP160, MPro150, og MPro120.

Digital Board from 3M
3M Digital Annotation for Whiteboardtavler

3M Digital Annotation er et interaktivt whiteboard- system bestående av interaktiv sensor, interaktiv penn og nødvendig software. 3M Digital Annotation software gjør enhver presentasjon spennende og effektiv, ved at du kan tegne og skrive, understreke, dra inn bilder og diagrammer mens du jobber. Når du er ferdig kan du lagre det du har gjort i et utvalg av formater, ta det opp på et senere tidspunkt eller sende det direkte på mail til deltakerne. 3M Digital Annotation gjør at du kan oppnå høyere undervisningsmål, aktivisere tilhørere og elever, øke forståelsen av informasjon og gjøre læring til en interaktiv opplevelse. 3M Super Close veggprojektor er den perfekte kombinasjon ved bruk av 3M Digital Annotation.

Hvordan laste ned Digital Annotation software?

Installer siste versjon av 3M Digital Annotation software (US)

Multimediaprojektorer
Vis video og presentasjoner med topp kvalitet. 3M multimediaprojektorer lar deg velge den perfekte kombinasjon av oppløsning, lys og portabilitet. Alle 3Ms digitale projektorer har tre års garanti og består av en rekke ulike modeller som dekker de fleste møterom og auditorier. Våre nye serie av prosjektorer har HDMI- tilkobling, nettverks-funksjonalitet, nye hybridfilter med 4000 timer driftstid, lampelevetid på 6000 timer (økonomimodus), samt meget lavt støynivå. Noen av de siste modellene har også 1280 x 800 WXGA- oppløsning, som gir 16:9 bildeformat på lerretet. Alle modellene har meget høy driftsikkerhet. 
Møter og presentasjoner