Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Tape, lim og kroker


3M monteringstaper, lim og spesialtaper er produkter som hjelper deg til ditt arbeid, prosjekt og hobby. Hold deg til de originale 3M og Scotch® merkevarene.

Command™ selvklebende kroker
En enkel måte å organisere hverdagen. 3M Command™ selvklebende kroker fester sikkert og kan enkelt fjernes. Enkel å bruke, våre selvklebende kroker fester enkelt på veggen. Krokene kan brukes om igjen, med de ekstra tapestripsene som følger med. Eller bruk våre lettmonterte tapestrips på dine egne kroker og oppheng. Fest tapestripsen på beksiden, fest den til veggen, og etter 1 time kan du henge opp jakken din!
Scotch limstifter
Scotch® limstifter

3Ms ikke-giftige limstifter er perfekte for hjemmet, skolen og kontoret. Effektivt for liming av lett papir, kartong og tøy til seg selv eller andre materialer. Limet kan lett vaskes bort og er lett å påføre. Helt sikker et lim du vil feste deg ved!

Scotch monteringsprodukter
Scotch® monteringsprodukter
Lei av stygge hull etter skruer og spiker ? Våre kraftige selvklebende monteringstaper er perfekte til å feste speilfliser, bilder og mye annet til en rekke ulike overflater, innendørs og utendørs. Bare rens overflaten med isopropanol eller aceton, kutt til ønsket lengde på tapen og press objektet jevnt til overflaten.
Tape, lim og kroker