3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Post-it® produkter


Post-it® notatblokker, Index, oppslagstavler og flipoverblokker hjelper deg til å kommunisere og organisere, både på jobben og hjemme.
Last opp dine kreative ideer for bruk av Post-it produkter. Send beskjeder som en Post-it lapp til dine venner på e-post.

Les mer om 3Ms Post-it® produkter på www.post-it.no

Post-it® Super Sticky notatblokker

3Ms Super Sticky notatblokker med forsterket klebestoff kan festes så og si overalt. Velg mellom mange farger og størrelser. Super Sticky er perfekt på dører, vegger, plastomslag og datamaskiner.
Les mer om Super Sticky notatblokker.

Post-it® oppslagstavler
Selvklebende oppslagstavler gjør det enkelt å henge opp beskjeder, påminnelser og lister. Perfekt til møterom, klasserom, kontorplassen og hjemme. Beskjedene festes rett på tavlen uten nåler, og kan enkelt fjernes igjen. Velg mellom forskjellige farger og størrelser.
Les mer om Post-it oppslagstavler
Post-it® notatblokker
Du er sikret at din beskjed blir lagt merke til med de populære selvklebende, avtagbare notatblokkene! Velg mellom en rekke farger og størrelser til enkel og rask kommunikasjon og organisering. På farten, hjemme eller på kontoret – de er alltid tilgjengelige!
Les mer om Post-it notatblokker
Post-it® Index og dispensere
Produktene er effektive hjelpemidler når du skal organisere, arkivere, prioritere, finne tilbake til eller er avhengig av en påminnelse. Finnes i mange størrelser og farger. Post-it® Index er avtagbare, og kan skrives på.
Les mer om Post-it Index
Post-it flipoverblokk
Arkene kan henges rett på veggen, uten bruk av stifter og tape. Avtagbart klebestoff bak på hvert ark. Arkene kan enkelt fjernes og festes igjen. Passer de fleste flipoverstativ.
Les mer om Post-it flipoverblokker
Post-it® Products