3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Notatblokker med eget trykk – viktig melding til våre kunder


Vi ønsker å informere om at fra 1. mai 2013 blir vår europeiske virksomhet innen Post-it® profileringsprodukter overført til Michael Schiffer Group.
I tillegg til fortsatt produksjon av produktene, vil vår mangeårige partner bli ansvarlig for markedsføring og salg av hele sortimentet av Post-it® profileringsprodukter i Europa, og dermed din kontakt for alle spørsmål vedrørende profileringsprodukter.

Michael Schiffer Group er en europeisk leverandør av innovative trykkeriløsninger for organisasjoner og reklamebransjen.
Selskapet ble grunnlagt i 1925 som boktrykkeri, og den familieeide bedriften med 200 ansatte er i dag en av Tysklands ledende leverandører av produkter med spesialtrykk som krever teknisk avanserte og unike løsninger. Michael Schiffer har siden 2009 samarbeidet med 3M Tyskland og er ansvarlig for spesialtrykk og tilpasning av Post-it® profileringsprodukter.

Kontaktinformasjon:

Michael Schiffer Promotion GmbH
Industriestrasse 6
47495 Rheinberg, Germany
Phone +49 28 43 / 16 92 - 0
Fax +49 28 43 / 16 92 - 10
http://promotion.michaelschiffer.com

Dagmar Valk
Phone: +49 2843 - 1692-105
E-Mail: D_Valk@michaelschiffer.com

Post-it® profileringsprodukter
Nyttige linker