3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Notatblokker med eget trykk – viktig melding til våre kunder


Vi ønsker å informere om at fra 1. mai 2013 blir vår europeiske virksomhet innen Post-it® profileringsprodukter overført til Michael Schiffer Group.
I tillegg til fortsatt produksjon av produktene, vil vår mangeårige partner bli ansvarlig for markedsføring og salg av hele sortimentet av Post-it® profileringsprodukter i Europa, og dermed din kontakt for alle spørsmål vedrørende profileringsprodukter.

Michael Schiffer Group er en europeisk leverandør av innovative trykkeriløsninger for organisasjoner og reklamebransjen.
Selskapet ble grunnlagt i 1925 som boktrykkeri, og den familieeide bedriften med 200 ansatte er i dag en av Tysklands ledende leverandører av produkter med spesialtrykk som krever teknisk avanserte og unike løsninger. Michael Schiffer har siden 2009 samarbeidet med 3M Tyskland og er ansvarlig for spesialtrykk og tilpasning av Post-it® profileringsprodukter.

Kontaktinformasjon:

Michael Schiffer Promotion GmbH
Industriestrasse 6
47495 Rheinberg, Germany
Phone +49 28 43 / 16 92 - 0
Fax +49 28 43 / 16 92 - 10
http://promotion.michaelschiffer.com

Dagmar Valk
Phone: +49 2843 - 1692-105
E-Mail: D_Valk@michaelschiffer.com

Post-it® profileringsprodukter
Nyttige linker