3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Scotch® tapeprodukter


Lukking av konvolutter, reparasjon av papir, montering av papir, innpakning av gaver – vi har tapen som løser dine behov!
Les mer om Scotch® tapeprodukter - www.3m.com/no/scotch

Scotch krystallklar tape
Scotch® krystallklar tape
En god all-round tape som passer til forsegling av små esker, pakker og konvolutter. Tapen er helt klar og sterk, og er lett å dra av rullen og kutte i dispenseren. Velg mellom alt fra 7,5 meter til 25 meters lengde.
Scotch dobbeltklebende tape
Scotch® dobbeltklebende tape
Tape til montering av papir mot papir, perfekt til hobby og papirmontasjer. Velg mellom forskjellige bredder og lengder. Finnes både med permanent og avtagbart lim. Kan også brukes på bilder.
Scotch pakketape
Scotch® pakketape – kan rives av for hånd!
Med denne nye tapen kan du glemme saks og kniv. Dette er en sterk tape som enkelt kan rives av for hånd. Gir en praktisk og sikker innpakning – riv av den lengden du trenger – og jobben er gjort!
Scotch transparent tape
Scotch® transparent tape
En rimlig all-round tape med blankt utseende, passer til pakking og forsegling av små esker, pakker og konvolutter. Tapen er lett å dra av rullen og kutte. Dette er en sterk tape som sørger for at pakken din kommer frem i like hel stand som du sendte den fra deg. Velg mellom forskjellige bredder og lengder.
Scotch tegnebordstape
Scotch®  tegnebordstape
Har du behov for å feste noe midlertidig til tegnebordet ditt? Denne tapen tilfredstiller alle dine krav til midlertidig montering. Den holder tegninger og blåkopier på plass så lenge du ønsker, og kan enkelt tas av til slutt.
Scotch klar tape
Scotch® klar tape – lett å bruke
Er du lei av saks og tape som er vanskelig å bruke? Vår serie av klare taper er lette å dra av rullen og kutte, og gir problemfri bruk.
Scotch® Magic™ tape
Dette er den perfekte tapen til reparasjon av papir, sammensetting av sider og montering. Den er tilnærmet usynlig, og kan skrives på. Du kan velge mellom en rekke spennende dispensere, som setter farge på kontorpulten eller kjøkkenbordet.
Scotch® maskeringstape
I vår serie av maskeringstaper vil du finne en løsning som gir et perfekt resultat, både i arbeid og fritid. Scotch® maskeringstaper sitter godt til underlaget og kan enkelt fjernes til slutt. Gir deg skarpe, rene kanter på de fleste underlag.
Scotch® pakketape
Når du skal sende en pakke bør du bruke en av våre tøffe og sterke pakketaper. Velg mellom brun og klar tape eller glassfibertape, som forsegler pakken din sikkert. Du kan også velge vår Scotch® pakketape som kan rives av for hånd – uten bruk av saks eller dispenser. Den er like sterk som annen pakketape!
Scotch Pocket tapebiter
Scotch® Pocket™ ferdigkuttede tapebiter
Med ferdigkuttede tapebiter i lommen, pennalet, kofferten eller vesken, har du alltid tape tilgjengelig. Den kan til og med festes på nøkkelringen!
Scotch tapebiter til innpakning
Scotch® ferdigkuttede tapebiter til innpakning
Tapen gir en rask og problemfri innpakning. Ferdigkuttede tapebiter leveres i dispenser, trekk ut en tapebit – og den neste kommer automatisk fram. Begge hendene blir dermed ledige til å pakke med.
Scotch Satin tape
Scotch® Satin™ tape til innpakning
Perfekt tape til pakking av gaver. Den er usynlig på de fleste typer gavepapir. Tapen sitter godt på papiret, og gir pakken et elegant utseende.
Scotch® Tape Products