3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Sikkerhetsfilm beskytter mot knust glass


Sikkerheten til mennesker og deres omgivelser er et viktig tema nå om dagen. Glass kan være et farlig material når det knuser, med skarpe kanter man kan skjære seg på.

Les mer om 3M Vindusfilm...

Sikkerhetsfilm forbedrer glassets sikkerhetsegenskaper
Selv herdet glass som knuses i tusenvis av små biter, kan fortsatt skade mennesker ved hærverk, innbrudd, eksplosjoner og terrorangrep.

Glass uten sikkerhetsfilm

Glass med sikkerhetsfilm

 

 


 

Det er viktig å forstå hvilke typer glass som er tilgjengelige og hvilke skader som kan oppstå hvis glasset knuser.  For å avgjøre om det er nødvendig å oppgradere glassets egenskaper, er det to krav et glass bør oppfylle:

 

  • Beskytte mot skader på mennesker som knuser et vindu eller en glassdør ved et uhell
  • Beskytte mot skader ved hærverk, innbrudd, eksplosjoner og terrorangrep

Montering av 3M sikkerhetsfilm forbedrer glassets sikkerhetsegenskaper.

Standard sikkerhetsfilm
Standard sikkerhetsfilmen består av en tynn, enkel eller flerlags polyesterfilm. De virker som et nærmest ugjennomtrengelig, beskyttende skjold på glassvinduer og -dører, og vil derfor beskytte bygningen mot tyveri og hærverk. Skade på bygninger og møbler fra glasskår blir kraftig redusert, ettersom filmen holder det knuste glasset på plass.

Ultra sikkerhetsfilm
Ultra sikkerhetsfilm er tynne, ekstra sterke filmer laget av flere mikrolag med polyester, spesielt utviklet for beskyttelse ved terrorangrep. Ultra sikkerhetsfilm bidrar til å øke sikkerheten på utsatte steder, der det er spesielt viktig med beskyttelse av bygninger og mennesker. Dette kan for eksempel være på offentlige bygg, tog og buss stasjoner, flyplasser, sykehus, skoler og barnehager.

Konturmerking - Reflekterende sikkerhet og reklame