Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte


3M Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte, en innovativ matteløsning som er designet for opptil 500 passeringer hver dag. Nomad resirkulert inngangspartimatte er tiltalende, lett å rengjøre og er et miljømessig godt valg for å opprettholde rene og sikre gulv.

Nomad resirkulert inngangspartimatte er laget av 96 % resirkulerte materialer. Matten bidrar til å forhindre at skitt og fuktighet fraktes inn i bygningen og dermed reduseres bruken av rengjøringsmidler. Tekstiloverflaten er laget av 100 % gjenvunnede plastflasker, mens mattebunnen er laget av resirkulerte bildekk, noe som bidrar til mindre avfall. Mattens to-lags konstruksjon fanger opp smuss og fuktighet og holder det nede i matten. Undersiden av gummi gir en slitesterk, sklisikker bunn. Nomad resirkulert inngangspartimatte kan lett rengjøres med støvsuger.

Livssyklusen til Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte

3M Nomad resirkulert inngangspartimatte

Plastflasker bringes til resirkuleringsanlegget hvor de presses og kappes opp i små biter. Bitene smeltes, filtreres og blir spunnet til tråder. Matten blir deretter vevd sammen fra trådene. Resirkulerte bildekk kuttes opp og gummien blir deretter presset sammen for å lage bunnen til matten.

Inngangspartimatte som reduserer vedlikeholdskostnadene

Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte er det nyeste bidraget i 3Ms innovative serie av høyeffektive matter som sikrer og beskytter gulvene, og bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene.

Størrelser: 85 x 150 cm, 85 x 300 cm og 115 x 180 cm.

Tykkelse: 7,4 mm.

Farger: Grå og grønn

Les mer om 3M Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte (PDF 1,2 Mb)

Her får du kjøpt 3M Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte!

3M Nomad resirkulert inngangspartimatte