3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte


3M Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte, en innovativ matteløsning som er designet for opptil 500 passeringer hver dag. Nomad resirkulert inngangspartimatte er tiltalende, lett å rengjøre og er et miljømessig godt valg for å opprettholde rene og sikre gulv.

Nomad resirkulert inngangspartimatte er laget av 96 % resirkulerte materialer. Matten bidrar til å forhindre at skitt og fuktighet fraktes inn i bygningen og dermed reduseres bruken av rengjøringsmidler. Tekstiloverflaten er laget av 100 % gjenvunnede plastflasker, mens mattebunnen er laget av resirkulerte bildekk, noe som bidrar til mindre avfall. Mattens to-lags konstruksjon fanger opp smuss og fuktighet og holder det nede i matten. Undersiden av gummi gir en slitesterk, sklisikker bunn. Nomad resirkulert inngangspartimatte kan lett rengjøres med støvsuger.

Livssyklusen til Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte

3M Nomad resirkulert inngangspartimatte

Plastflasker bringes til resirkuleringsanlegget hvor de presses og kappes opp i små biter. Bitene smeltes, filtreres og blir spunnet til tråder. Matten blir deretter vevd sammen fra trådene. Resirkulerte bildekk kuttes opp og gummien blir deretter presset sammen for å lage bunnen til matten.

Inngangspartimatte som reduserer vedlikeholdskostnadene

Nomad™ 96 % resirkulert inngangspartimatte er det nyeste bidraget i 3Ms innovative serie av høyeffektive matter som sikrer og beskytter gulvene, og bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene.

Størrelser: 85 x 150 cm, 85 x 300 cm og 115 x 180 cm.

Tykkelse: 7,4 mm.

Farger: Grå og grønn

Les mer om 3M Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte (PDF 1,2 Mb)

Her får du kjøpt 3M Nomad 96 % resirkulert inngangspartimatte!

3M Nomad resirkulert inngangspartimatte