3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Beskyttelse av informasjon og materiell


3M har en rekke løsninger for å beskytte informasjon og materiell. Utlånstyring i bibliotek, dokumentkontroll, skjermfilter for datamaskiner som hindrer andre innsyn  er bare noen av løsningene.

Biblioteksystemer
Biblioteksystemer

3M system for utlånsstyring automatiserer praktisk talt alle sider ved utlånsmateriellets bevegelser, samtidig som sikkerheten ivaretas. Den korter ned eller eliminerer trinn. Den lar låntakerne selv utføre deler av arbeidet, og reduserer dermed behovet for håndtering av personellet. Dette øker personellets produktivitet, samtidig som servicen til låntakerne blir bedre.

3M Skjermfilter

Enten du er opptatt av datasikkerhet, gjenskinn fra skjermen eller er redd for å ødelegge LCD skjermen din, har vi et skjermfilter som tilfredstiller dine behov.

Beskyttelse av informasjon og materiell