3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Beskyttelse av informasjon og materiell


3M har en rekke løsninger for å beskytte informasjon og materiell. Utlånstyring i bibliotek, dokumentkontroll, skjermfilter for datamaskiner som hindrer andre innsyn  er bare noen av løsningene.

Biblioteksystemer
Biblioteksystemer

3M system for utlånsstyring automatiserer praktisk talt alle sider ved utlånsmateriellets bevegelser, samtidig som sikkerheten ivaretas. Den korter ned eller eliminerer trinn. Den lar låntakerne selv utføre deler av arbeidet, og reduserer dermed behovet for håndtering av personellet. Dette øker personellets produktivitet, samtidig som servicen til låntakerne blir bedre.

3M Skjermfilter

Enten du er opptatt av datasikkerhet, gjenskinn fra skjermen eller er redd for å ødelegge LCD skjermen din, har vi et skjermfilter som tilfredstiller dine behov.

Beskyttelse av informasjon og materiell