3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Scotchlite™ refleksmateriale


Våre refleksmaterialer øker brukers synlighet, og reduserer derfor sannsynligheten for ulykker. Kombinasjon av  refleksjon og fleksibilitet, gir økt beskyttelse uten at det går utover komforten:

  • For arbeid- Våre arbeidsklær overstiger de høyeste kravene til refleksjon og alle andre krav som måtte gjelde. Utrykkningsarbeidere får en økt synlighet og bedre sikkerhet med varme og  flammehemmende materiale. Synligheten til  veiarbeidere vil være meget god uansett om det er dag eller natt.
  • For fritid- Velg sportsutstyr, sko og annet tilleggsutstyr med reflekterende materiale, og du får moderne design kombinert med sikkerhet.
  • For barn- Nå kan sikkerhet bedre ivaretas.
  • Virksomhetens identitet- Refleksjon av høy kvalitet vil gi ditt firma 24 timers synlighet. Bruk vårt produktspekter av reflekterende materiale for godt synlige emblemer og firmalogoer
Scotchlite refleks