3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Skrivervennlig format Skrivervennlig formatProduktkatalog Trafikksikkerhet og kommunikasjon


Foreta et valg
1. Permanente skilt
3Ms høyreflekterende refleksfolie gir god synbarhet for trafikanten, både på lang avstand og i ulike vinkler. Produktene er produsert i materialer som gir lang levetid og redusert behov for vedlikehold.

3M™ Protective Overlay Film2. Komponenter for produksjon av skilt
3M leverer et komplett utvalg av komponenter for effektiv produksjon av reflekterende skilt; farger, beskyttelses- og duggsikker folie.

Construction Work Zone on Road E183. Midlertidige skilt (veiarbeid)
3M leverer et omfattende utvalg av reflekterende, holdbare folier til midlertidig skilting. 3Ms markeringstape og høyreflekterende folier for skilt, er utviklet for å gi en distinkt varsling om potensielt farlige situasjoner.

4. Veimerking
3M leverer et omfattende utvalg av holdbare og høyreflekterende veimerkingsprodukter, for alle typer permanente og midlertidige merkinger. Vi leder bilførerne sikkert, både i mørke og i dagslys.

5. Kjøretøysikkerhet og synbarhetsmerking/konturmerking
3M leverer et komplett utvalg av reflekterende folier og synbarhetsmerking som forbedrer synbarheten av utrykningskjøretøyer, redskapsbærere, spesialtransport, tunge kjøretøyer og saktegående kjøretøyer.

3M EG Foil NO6. Systemer for kjøretøyregistrering
3M leverer refleks for registreringsskilt. Dette for å øke trafikksikkerheten i lys og mørke.