3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Vern og sikkerhetsprodukter


3Ms løsninger er designet for å gi deg best mulig vern og sikkerhet på din arbeidsplass.

Nomad og Safety-Walk
Nomad™ og Safety-Walk™ sikkerhetsprodukter

Nomad™ klebematte
Stor og lagvis klebende overflaten for å fjerne det siste fine støv og smuss fra sko, traller etc. Brukes i områder hvor det er strenge krav til hygiene og renhet. F.eks. i ”Clean room” og laboratorier.

Safety-Walk™ våtromsmatter
Effektive matter for å hindre skliulykker i barfotområder som f.eks. i garderober, sportsanlegg og svømmehaller.

Safety-Walk™ avlastningsmatter
Leveres i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper avhengig av bruksområde. Hindrer skliulykker og gir meget god avlastning for de som har stående arbeide på harde gulv. Dette gir redusert tretthet og ubehag, og økt produktivitet.

Safety-Walk™ sklisikringstape
Leveres i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper avhengig av bruksområde. Benyttes for å hindre fall og ulykker på glatte gulv og i trapper.

Personlig verneutstyr
Personlig verneutstyr

Uansett hva slags jobb du har, våre åndedrettsvern, øye og øre beskyttelsesprodukter er designet for å gi deg maksimal beskyttelse og komfort. For hjelp til å velge hvilke av våre produkter som gir deg best beskyttelse mot støv, skitt, bråk, damp og gasser, besøk vår webside Verneprodukter

Vern og sikkerhetsprodukter
Nyttige linker