3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Vern og sikkerhetsprodukter


3Ms løsninger er designet for å gi deg best mulig vern og sikkerhet på din arbeidsplass.

Nomad og Safety-Walk
Nomad™ og Safety-Walk™ sikkerhetsprodukter

Nomad™ klebematte
Stor og lagvis klebende overflaten for å fjerne det siste fine støv og smuss fra sko, traller etc. Brukes i områder hvor det er strenge krav til hygiene og renhet. F.eks. i ”Clean room” og laboratorier.

Safety-Walk™ våtromsmatter
Effektive matter for å hindre skliulykker i barfotområder som f.eks. i garderober, sportsanlegg og svømmehaller.

Safety-Walk™ avlastningsmatter
Leveres i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper avhengig av bruksområde. Hindrer skliulykker og gir meget god avlastning for de som har stående arbeide på harde gulv. Dette gir redusert tretthet og ubehag, og økt produktivitet.

Safety-Walk™ sklisikringstape
Leveres i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper avhengig av bruksområde. Benyttes for å hindre fall og ulykker på glatte gulv og i trapper.

Personlig verneutstyr
Personlig verneutstyr

Uansett hva slags jobb du har, våre åndedrettsvern, øye og øre beskyttelsesprodukter er designet for å gi deg maksimal beskyttelse og komfort. For hjelp til å velge hvilke av våre produkter som gir deg best beskyttelse mot støv, skitt, bråk, damp og gasser, besøk vår webside Verneprodukter

Vern og sikkerhetsprodukter
Nyttige linker