3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Flyindustri


Enten du er involvert i produksjon, vedlikehold eller reparasjon av fly så har 3M effektive og kostbesparende løsninger for slip, maskering,  lakksystem m.m.

Beskyttelsesprodukter
Beskyttelsesprodukter

3M Polyurethane Beskyttelsestape er laget av en sterk thermoplastisk polyurethane som kan legges både inne i flyet og utenpå. Tapen er enkel å påføre og den er støtsikker samtidig som den beskytter mot slitasje, korrosjon og UV stråler.

Konstruksjonslim
Konstruksjonslim

Basert på erfaringer fra luftfarten på 1950 tallet ble 3Ms konstruksjonslim og folier utviklet. Ved å forske på dette oppdaget man at denne type lim hadde samme styrke som sveising. Produktlinjen  3M Scotch-Weld™ Aerospace Limprodukter består av:

  • Dekorfolie
  • Limfilmer
  • Konstruksjonslim & masse
  • Tyntflytende pottemasse
  • Primere
Flyindustri
Links

3M Aerospace