3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Bilindustri


3M har løsninger for bilindustrien som gjør kjøringen tryggere og mer komfortabel.

Scotchtint Panter solfilm
Scotchtint™ Panter ”Color Stable” sort solfilm til bilglass

Gir bilen et "stylet" utseende. Holder solvarmen ute og gir økt kjøreglede for mennesker og dyr. Montert film gir innsynshindring og økt sikkerhet mot innbrudd. Filmene er ripesikre og vaskbare. Du kan velge mellom 5 sorte fargenyanser, fra mørk til lys.

Bilindustri
Nyttige linker