Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for karosseriverksteder


Hele linjen fra slip til lakkering. 3M har løsningene for et profesjonelt resultat.

Slipeprodukter
Slipeprodukter

Vi tilbyr et meget bredt utvalg av slipeprodukter. Når jobber som fjerning av lakk & rust og annen type overflatebehandling skal gjøres har vi produktene. Produktlinjen inneholder rondeller, ark, klosser, belter, ruller, Scotch-Brite produkter etc.

Lim

Skal du lime karosseriplater eller setetrekk, uansett enkle eller avanserte oppgaver, velg fra vårt brede assortement innen lim. Produktene er spesielt laget for å møte de strenge krav til liming ved alle typer reparasjoner.

Påføringspistoler
Påføringspistoler

Vi tilbyr et bredt utvalg av trykkluft og manuelle pistoler til påføring av våre sprøytbare tetningsmasser, rustbeskyttelser og platelim raskt og effektivt.

Elektriske produkter
Elektriske produkter

Vi leverer koblingsklemmer som avisolerer, kobler og isolerer i en operasjon. Brukes f.eks. til kobling av ekstralys og lignende. Brannhemmende kvalitets-taper som kan anvendes til isolasjonsoppgaver finnes også i assortementet.

Reparasjon av plast
Reparasjon av plast

Produkter som er spesielt utviklet til reparasjon av skader som hull, riper og revner på plastdeler som for eksempel støtfanger, spoiler etc.

Rustbeskyttelse
Rustbeskyttelse

Beskytt bilen mot steinsprut, korrosjon og fuktighet ved å bruke våre rustbeskyttende produkter. Lydnivået inne i bilen kan også bedres ved å bruke våre støydempningsmatter.

Løsninger for karosseriverksteder
Nyttige linker