3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 

Produkter for et sunt liv

Er du klar for en runde til på golfbanen? Noen ekstra minutter i hagen? Eller det store løpet? Prøv disse nyttige tipsene om alt fra en sunn levemåte, fordelen med sunne ledd til riktige treningsøvelser som hjelper deg med å leve livet på dine egne vilkår. Klikk på en lenke nedenfor for mer informasjon.

Hverdagsliv Sportsaktiviteter Sunn mat Kropp og sinn

Yoga og pilates

Oppdag hvorfor kjendiser og profesjonelle idrettsutøvere bruker yoga og pilates som et supplement til deres vanlige trening, og for å gjøre kroppen klar for trening.


Strekk deg!

Finn ut hvordan noen få tøyeøvelser både utført alene og før eller etter trening kan gjøre treningen og aktivitetene dine både mer behagelige og produktive.


Vanntrening

Trening i vann gir mindre belastning på leddene, samtidig som du får trent alle muskelgruppene i kroppen, forbedret sirkulasjonen og hindrer at du blir stiv etter trening.


Slipp musearmen

Slipp smerten som kommer fra bruk av datamusen. Tipsene i denne artikkelen vil gjøre deg mer produktiv uten at du får smerter.


Hagearbeid for et sunt liv

Hagen din kan bli til helsestudioet ditt. Finn ut hvordan du kan få mest mulig ut av denne naturlige treningsmetoden uten smerte eller skade.


Mat mot leddgikt

Enkle endringer i kostholdet kan utgjøre en stor forskjell i symptomene og muligens utbrudd av leddgikt.


Forhandlere

 

Du kan kjøpe FUTURO™-produkter hos mange forhandlere.

Finn produkter

 
Støtte- og kompresjonsnivåer
Klikk på nivåene for å utvide
Mild

Støttenivå:
Gir lett kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer knyttet til mindre forstuinger, belastninger og leddgikt. Komfortabel å ha på hele dagen.

Kompresjonsnivå:
(8–15 mmHg) Lett kompresjon lindrer milde symptomer fra åreknuter, små hevelser og slitne, verkende bein.

Moderat

Støttenivå:
Gir justerbare nivåer av kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt og muskelsmerter. Komfortabel å ha på hele dagen eller for bestemte aktiviteter.

Kompresjonsnivå:
(15–20 mmHg) Moderat kompresjon som lindrer milde til moderate symptomer på tilstander som trenger støtte på grunn av små åreknuter, hevelser, samt slitne og verkende bein.

Moderat Stabiliserende

Støttenivå:
Gir tilpasset og anatomisk korrekt stabiliserende støtte for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt og belastningsskader, samt bidrar forebyggende ved å forhindre ny skade. Fleksible stabilisatorer som er flyttbare og mulig å tilpasse for økt komfort.

Kompresjonsnivå:
(15–20 mmHg) Moderat kompresjon som lindrer milde til moderate symptomer på tilstander som trenger støtte på grunn av små åreknuter, hevelser, samt slitne og verkende bein.

Fast

Støttenivå:
Gir et fast støttenivå ved hjelp av kombinasjonen kraftig stretch og non-stretch materialer, i tillegg til støtabsorberende stoffer. Dette for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt, belastningsskader, samt forhindre ny skade.

Kompresjonsnivå:
(20-30 MMHG) (20–30 mmHg) Solid kompresjon lindrer moderate til alvorlige symptomer fra kronisk, slitne, verkende bein, mild beinsmerte, åreknuter, moderate til alvorlige åreknuter under graviditet, symptomer etter operasjon av blodårer, etter skleroterapi, moderat tendens til ødem, samt overfladisk tromboflebitt. Et fast kompresjonsnivå kan også bidra til å hindre gjentakelse av ulcerasjoner. Disse produktene gir bedre støtte for forholdene som er nevnt ovenfor.

Fast Stabiliserende

Støttenivå:
Gir det høyeste nivået av støtte og stabilisering ved hjelp av fleksible, omskiftbare stabilisatorer i plast- og/eller aluminium. Disse skal bidra til å redusere risiko for ny skade og lindre symptomer knyttet til akutte skader.

Kompresjonsnivå:
(20–30 mmHg) Solid kompresjon lindrer moderate til alvorlige symptomer fra kronisk, slitne, verkende bein, mild beinsmerte, åreknuter, moderate til alvorlige åreknuter under graviditet, symptomer etter operasjon av blodårer, etter skleroterapi, moderat tendens til ødem, samt overfladisk tromboflebitt. Et fast kompresjonsnivå kan også bidra til å hindre gjentakelse av ulcerasjoner. Disse produktene gir bedre støtte for forholdene som er nevnt ovenfor.