3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 

Mer informasjon om verkende eller hovne bein

Når beina har det godt, får vi både god sirkulasjon og mer ro i sinnet.

Verkende, trette eller hovne bein kan være et resultat av åreknuter, dårlig sirkulasjon, postoperativ rekonvalesens, eller mer alvorlige tilstander som dyp venetrombose eller embolisme. Uansett årsak, gir økt blodsirkulasjon større ro og et mer komfortabelt liv.

FUTURO™ kompresjonsstrømper avlaster beina og forbedrer sirkulasjonen.

FUTURO strømper er utviklet av team av leger, ortopeder og ingeniører, for at de skal gi en lett massasje av beina ved hvert skritt. Strømpene gir en dokumentert, gradert kompresjon som forbedrer sirkulasjonen fra ankelen og opp, og kombinerer funksjon med et estetiske uttrykk slik at de kan brukes både på sykehuset og hjemme.

Venesykdommer i beina

Kompresjon masserer slitne, verkende bein og bidrar til å lette symptomene av milde til alvorlige venesykdommer.

Les Mer

Slik fungerer kompresjon

 
Smerter eller hevelser i beina

Kompresjon forbedrer sirkulasjonen oppover beina, og masserer og lindrer smerte og hevelser.

Les Mer

Slik fungerer kompresjon

 
Beina og diabetes

Kompresjon lindrer symptomene som følger med nevropati, forbedrer sirkulasjonen og beskytter mot kutt og gnagsår.

Les Mer

Slik fungerer kompresjon

 
Postkirurgisk pleie av beina

Kompresjon reduserer faren for postkirurgiske blodpropper og hevelser.

Les Mer

Slik fungerer kompresjon

 

Relatert artikkel

Vanntrening: God trening for hjertet uten å belaste kroppen.

Les artikkelen

Støtte- og kompresjonsnivåer
Klikk på nivåene for å utvide
Mild

Støttenivå:
Gir lett kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer knyttet til mindre forstuinger, belastninger og leddgikt. Komfortabel å ha på hele dagen.

Kompresjonsnivå:
(8–15 mmHg) Lett kompresjon lindrer milde symptomer fra åreknuter, små hevelser og slitne, verkende bein.

Moderat

Støttenivå:
Gir justerbare nivåer av kompresjon, støtte og terapeutisk varmeisolering for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt og muskelsmerter. Komfortabel å ha på hele dagen eller for bestemte aktiviteter.

Kompresjonsnivå:
(15–20 mmHg) Moderat kompresjon som lindrer milde til moderate symptomer på tilstander som trenger støtte på grunn av små åreknuter, hevelser, samt slitne og verkende bein.

Moderat Stabiliserende

Støttenivå:
Gir tilpasset og anatomisk korrekt stabiliserende støtte for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt og belastningsskader, samt bidrar forebyggende ved å forhindre ny skade. Fleksible stabilisatorer som er flyttbare og mulig å tilpasse for økt komfort.

Kompresjonsnivå:
(15–20 mmHg) Moderat kompresjon som lindrer milde til moderate symptomer på tilstander som trenger støtte på grunn av små åreknuter, hevelser, samt slitne og verkende bein.

Fast

Støttenivå:
Gir et fast støttenivå ved hjelp av kombinasjonen kraftig stretch og non-stretch materialer, i tillegg til støtabsorberende stoffer. Dette for å lindre symptomer knyttet til belastninger, forstuinger, leddgikt, belastningsskader, samt forhindre ny skade.

Kompresjonsnivå:
(20-30 MMHG) (20–30 mmHg) Solid kompresjon lindrer moderate til alvorlige symptomer fra kronisk, slitne, verkende bein, mild beinsmerte, åreknuter, moderate til alvorlige åreknuter under graviditet, symptomer etter operasjon av blodårer, etter skleroterapi, moderat tendens til ødem, samt overfladisk tromboflebitt. Et fast kompresjonsnivå kan også bidra til å hindre gjentakelse av ulcerasjoner. Disse produktene gir bedre støtte for forholdene som er nevnt ovenfor.

Fast Stabiliserende

Støttenivå:
Gir det høyeste nivået av støtte og stabilisering ved hjelp av fleksible, omskiftbare stabilisatorer i plast- og/eller aluminium. Disse skal bidra til å redusere risiko for ny skade og lindre symptomer knyttet til akutte skader.

Kompresjonsnivå:
(20–30 mmHg) Solid kompresjon lindrer moderate til alvorlige symptomer fra kronisk, slitne, verkende bein, mild beinsmerte, åreknuter, moderate til alvorlige åreknuter under graviditet, symptomer etter operasjon av blodårer, etter skleroterapi, moderat tendens til ødem, samt overfladisk tromboflebitt. Et fast kompresjonsnivå kan også bidra til å hindre gjentakelse av ulcerasjoner. Disse produktene gir bedre støtte for forholdene som er nevnt ovenfor.