3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M elektromateriell

3M elektromateriell
Elektro-installasjon
Holdbare og driftssikre elektroprodukter som kan hjelpe installatører å utføre et sikkert og raskt arbeid hos sine kunder.
Energiverk
Til energiverk har vi produkter som endeavslutninger og skjøter fra 1kV til 145kV. For 12- og 24kV PEX kabler finnes også berøringssikre kontakter.
Industri
Med produkter som er utviklet av våre tekniske team, har 3M vært delaktig i mange banebrytende prosjekter over hele verden.
Elektroteknisk industri
Vi leverer produkter og løsninger for skjerming (EMI og RFI), beskyttelse av komponenter og isolering av viklinger og kontakter.
Produkter
3Ms kaldkrympteknologi er 40 år!
Kaldkrympteknologien brukes i rør og moduler som benyttes i produkter for elektrisk isolering, kabelskjøting og terminering.
Les mer
Siste nytt
New Line of Portable Labelers from 3M and DYMO
Offers Real Staying Power for Electrical Markets
Les mer

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Abonner på nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking