3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for petrokjemiske industri og andre krevende områder


Det er ikke rom for å kompromisse på sikkerheten i arbeidet med elektrisitet og elektriske installasjoner. I 3M legges det ned mye arbeid for å utvikle produkter som kan øke din sikkerhet og forbedre installasjonene. Fordi du arbeider i et farlig område så har vi satt oss som mål å redusere unødvendige komplikasjoner under slike installasjoner.

Vi produserer et utvalg av produkter som er spesielt tilpasset slike krevende omgivelser. I 3M’s produktsortimentet inngår det kaldkrymp-produkter for kabelskjøting, kabelterminering, isolering og beskyttelse. Og blant våre støpemasser og støpeskjøter er det spesielle varianter som er motstandsdyktige overfor oljer og kjemikalier.
Ønskes det mer opplysninger så ta kontakt med oss.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking