3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Elektro-installatører og montører


Elektro-installatører har behov for holdbare produkter med høy kvalitet for å gjøre arbeidet hos sine kunder, på en rask og sikker måte. 3M har i mange år, levert elektroprodukter til installatører over hele verden, og kan i tillegg gitt teknisk støtte og opplæring der det har vært nødvendig.

3M tilbyr et bredt produktsortiment med gode tekniske løsninger. For elektro-installatører som vektlegger bruken av produkter med gode tekniske egenskaper, finnes det et stort utvalg produkter å velge i.

Våre produktløsninger innbefatter blant annet skjøter for 1kV kabel, isolasjonstaper, støpemasser og merkesystemer. Flere av produktene bygger på en kaldkrympteknologi som 3M oppfant og utviklet for mer en 40 år siden.

3M har flere laboratorier i Europa og en teknisk service stab som står til tjenste. 3M samarbeider også med flere grossister i dette markedet for å sikre raske leveranser.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking