3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Elektro-installatører og montører


Elektro-installatører har behov for holdbare produkter med høy kvalitet for å gjøre arbeidet hos sine kunder, på en rask og sikker måte. 3M har i mange år, levert elektroprodukter til installatører over hele verden, og kan i tillegg gitt teknisk støtte og opplæring der det har vært nødvendig.

3M tilbyr et bredt produktsortiment med gode tekniske løsninger. For elektro-installatører som vektlegger bruken av produkter med gode tekniske egenskaper, finnes det et stort utvalg produkter å velge i.

Våre produktløsninger innbefatter blant annet skjøter for 1kV kabel, isolasjonstaper, støpemasser og merkesystemer. Flere av produktene bygger på en kaldkrympteknologi som 3M oppfant og utviklet for mer en 40 år siden.

3M har flere laboratorier i Europa og en teknisk service stab som står til tjenste. 3M samarbeider også med flere grossister i dette markedet for å sikre raske leveranser.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking