3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Elektroteknisk industri / OEM


3M har utviklet flere produkter til bruk i den elektrotekniske industrien. Dette er produkter til EMI/RFI skjerming og beskyttelse, isolering og innstøping. 3M's produktsortiment er godt innarbeidet og gode løsninger kan vel dokumenters.

3M har produkter som kan kontrollere elektromagnetiske felt som enten oppstår internt i et utstyr, eller kommer fra eksterne kilder. 3M's produkter har hjulpet mange produsenter, over hele verden, til å oppnå godkjenninger av sine produkter.

Det er også et stort utvalg av isolasjonstaper til forskjellige bruksområder. Tapene finnes i acetat, glassfiber, kompositter, epoxy, polyester, polyamide, PTFE, papir eller forsteket filamenttape.

3M har også et utvalg av innstøpningsmasser. De har alle gode elektriske og fysiske egenskaper som gjør at de er idelle til isolering og beskyttelse av elektrotekniske komponenter.

3M har et komplett sortiment av varmkrympprodukter. Det tynnvegget slanger og rør i flere farger og dimensjoner. Produktene er ihht RoHS og REACH direktivene.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking