3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Elektroteknisk industri / OEM


3M har utviklet flere produkter til bruk i den elektrotekniske industrien. Dette er produkter til EMI/RFI skjerming og beskyttelse, isolering og innstøping. 3M's produktsortiment er godt innarbeidet og gode løsninger kan vel dokumenters.

3M har produkter som kan kontrollere elektromagnetiske felt som enten oppstår internt i et utstyr, eller kommer fra eksterne kilder. 3M's produkter har hjulpet mange produsenter, over hele verden, til å oppnå godkjenninger av sine produkter.

Det er også et stort utvalg av isolasjonstaper til forskjellige bruksområder. Tapene finnes i acetat, glassfiber, kompositter, epoxy, polyester, polyamide, PTFE, papir eller forsteket filamenttape.

3M har også et utvalg av innstøpningsmasser. De har alle gode elektriske og fysiske egenskaper som gjør at de er idelle til isolering og beskyttelse av elektrotekniske komponenter.

3M har et komplett sortiment av varmkrympprodukter. Det tynnvegget slanger og rør i flere farger og dimensjoner. Produktene er ihht RoHS og REACH direktivene.

Snarvei

Kontakt Kontakt

Telefon 06384

Finn forhandler Finn forhandler

Send nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrev

Andre 3M sider

3M Kommunikasjon

3M Elektronikk

3M Oppmerking